Mijn naam is Angela

angela-brekelmans2.png

Ik ben GZ-psycholoog (BIG-Geregistreerd) . Na mijn studie ben ik me blijven ontwikkelen en heb me in diverse stromingen verdiept. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende psychologische praktijken, startte ik in 1999 mijn eigen praktijk. Daarin werk ik met veel plezier. Mensen en hun innerlijke wereld boeien me zeer. Parallel met mijn eigen ontwikkeling is er meer verdieping gekomen in mijn werkwijze.

Ik ben altijd een spirituele zoeker geweest. Dat er meer is tussen hemel en aarde, is voor mij een zekerheid. Er was in mij een heimwee naar een andere wereld. Hoogsensitief als ik ben, voelde ik mij aanvankelijk niet zo thuis in deze wereld. Nu heb ik een manier gevonden om hier op aarde te zijn met spiritueel bewustzijn.

Bij perioden is mijn persoonlijk proces intensief geweest. Ik ben diep gegaan en heb vele wondertjes en inzichten ervaren. Wat ik geleerd heb door mijn worstelingen en weer boven komen, heeft mij verrijkt. Mezelf onvoorwaardelijk te blijven steunen en waarderen is het belangrijkste medicijn gebleken. Vanuit het NU is het leven steeds weer nieuw en voelt het als een mystiek avontuur.

In het dagelijks leven houd ik van dans, muziek en kunst. Ik prijs me gelukkig met twee prachtige dochters, die hun eigen leven leiden. En sinds kort ook een kleindochter.

Ik wil graag voor mensen het leven "lichter" maken en bijdragen om het authentieke in ieder mens te laten stralen. Ik help je graag her-inneren wie je bent.


Durf te laten zien wie je bent!

Neem de eerste stap, neem vrijblijvend contact met mij op.

© Design, CMS Rupz, marketing met zorg | Beheerder.